logo

Muziek

Beiaardconcert
donderdag 19 juli 2018Hopelijk houdt het mooie zomerweer aan tot 19 juli want dan vindt ons jaarlijks beiaardconcert plaats in de gezellige tuin van onze secretaris.
Wij verwelkomen dan de leden van Davidsfonds Herentals en hun vrienden om in akoestisch excellente omstandigheden te luisteren naar de uitvoering van een concert door de stadsbeiaardier Koen Van Assche.

Koen Van Assche is co-stadsbeiaardier van Antwerpen en stadsbeiaardier van Lier, Turnhout en Herentals. Hij is tevens voorzitter van de Vlaamse Beiaard Vereniging en vice-president van de Beiaard Wereld Federatie. Hij is auteur van een studiemethode voor het beiaardspel en is beiaarddocent aan de Koninklijke Beiaardschool "Jef Denyn" te Mechelen en aan de Academies van Muziek, Woord en Dans te Borgerhout en Lier.

Tijdens en na het concert worden, naar gewoonte, rijkelijk dranken en hapjes aangeboden; hiervoor vragen wij een bijdrage van € 7 voor houders van een Davidsfonds cultuurkaart of een vrijetijdspas en € 10 voor anderen (de activiteit staat ook open voor niet-leden). Ter plaatse te betalen.

Na het concert is er gelegenheid tot napraten met de beiaardier.
Om ons toe te laten je in de beste omstandigheden te ontvangen, vragen we je vóór dinsdagavond 17 juli een seintje te geven aan de gastvrouw Jeannine Beutels (014/215570 adv.beutels@scarlet.be).
Je wordt dan vanaf 20.00 u. verwacht; einde omstreeks 22.00 u.

Het aantal luisteraars is, gezien de omvang van de tuin, beperkt tot een veertigtal.

beiaard